skuggiz (skuggiz) wrote,
skuggiz
skuggiz

Solen och färgvärden

Phew.

Helt slö i huvudet. Fick vrålängst sedan jag upptäckte just hur uppfuckade färgvärdena egentligen var på Retroaktivitäts omslag. Insåg att formatet var lite för fyrkantigt. Fansin. Hah. Jag är så bitter mot det ordet just nu. Fuckit, det ska inte vara ett fansin.

Staffan på Staffars Seriers blogg skrev ett inlägg om det som jag först blev vråldeppad av. Måste man antingen vara utgiven av teh FÖRLAG (med logga, obs) eller så är man dömd till fansinstämpeln? Jag har gjort så gott jag kunnat med det jag har, men att behålla A5-formatet bara för att det var ju det jag lovade folk... kanske inte var det smartaste draget. Lite smalare på bredden, och det hade gjort en enorm skillnad.

EAN-kod.
ISBN.
Distribution.
Fnys

Det jag är mest rädd för är att folk ska se omslaget, tänka "fansin", och sedan vända om och gå, utan att plocka upp boken och kolla närmare.
För innehållet är inte fansinkvalité.
Innehållet är fucking awesome.

Glömde bort mina sorger under en solig stund idag, då jag, Valentin, Stef och Diana satte oss på en grön och blåsig - men ack så solig - gräsplätt och drack vin, mitt på ljusan dagen. Det var mycket, mycket trevligt. Ville nästan stanna där i solen resten av dagen, men plikten kallade. God sushi, också.


Så, yah. DN På Stan ringde också. De ska visst skriva om Medley:s releasefest i webbupplagan, vet inte om de skulle ha med det i pappersupplagan också. Hur som helst fick de en klump promotionbilder, så vi får väl se vad det blir. Spännande.

AdLibris kan man nu köpa boken också. Eller, tja, förhandsboka. Den kommer ju egentligen ut på fredag.

Om allt annat går åt pipan, och jag står där med ett fult rött fansin, ska jag i alla fall banne mig ha skitkul med mina vänner. Det tummar vi på.
Tags: branschen, medley, seriesverige, ängst
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 7 comments